Skip to content

Chemigate Oy on modifioituja tärkkelyspohjaisia side- ja liima-aineita tekniseen käyttöön valmistava teollisuusyhtiö. Yrityksellä on useita erilaisia tiedonhallintajärjestelmiä käytössä, joista toiminnan ohjauksessa ja raportoinnissa tärkein on SQL-kanta ja sen päälle rakennetut Excel-sovellukset.

 Talousjohtajana Chemigatella työskentelevälle Mika Vuokilalle on tärkeää, että yrityksen tiedonhallintajärjestelmiä ja raportointeja kehitetään jatkuvasti.

  River IT tuli mukaan kehitystyöhön noin kolme vuotta sitten, kun halusimme laajentaa kumppaniverkostoamme järjestelmäkehityksessä.

 Yhteistyön Chemigaten ja River IT:n kanssa alkoi nopealla tempolla. Lähtötilanne kartoitettiin nopeasti, jonka jälkeen SQL-kannan ylläpito siirtyi River IT:lle ja samalla River IT:n työntekijät pääsivät perehtymään myös Chemigaten Excel-pohjaisiin työkaluihin.

   Sen jälkeen River IT:llä ollaankin lähdetty tekemään kehitystyötä näihin meidän järjestelmiin ja ollaan otettu ihan uutta loikkaa kehityksessä.

 

Ajansäästöä automatisaatiolla

Chemigaten talousraportointiin tuli hiljattain tarpeita muutoksille, kun uusien tytäryhtiöiden talousluvut haluttiin osaksi koko konsernin raportointia. Kehitystyö on yhä käynnissä ja valmista pitäisi tulla vuodenvaihteessa.

  Kohta voimme tehdä kaiken konsernin laskentaan liittyvän raportoinnin River IT:n työkaluilla.

Vuokila kertoo, että uudessa järjestelmässä automaatioaste on viety hyvin korkealle.

  Kun raportointia on automatisoitu, tarkoittaa se meille hyvin monessa käänteessä huomattavaa ajansäästöä.

 

Kumppani, joka ymmärtää

Yhteistyö River IT:n ja Chemigaten kanssa on sujunut Vuokilan mielestä erinomaisesti. Erityisesti hän arvostaa River IT:n kykyä sisäistää teollisuusyhtiön prosesseja.

  Osakokonaisuudet ja projektit, joiden kanssa meillä tehdään töitä, voivat olla todella vaativia. Yhteistyökumppanin pitää ymmärtää meidän liiketoimintaa tosi hyvin, että pystyy toteuttamaan sellaisia ratkaisuja, jotka oikeasti myös toimivat.

River IT:n kanssa on Vuokilan mukaan myös miellyttävä asioida ja yhteistyö on saumatonta. Ohjelmistoyrityksestä on vuosien varrella tullut tärkeä kumppani, jonka kanssa tavataan viikoittaisissa palavereissa.

   Jos iskee joku akuutti ongelma, niin reagointinopeus River IT:llä on myös todella hyvä.

Asiakastarinat

Tutustu referensseihimme

Chemigate

Chemigaten talousraportointiin tuli hiljattain tarpeita muutoksille, kun uusien tytäryhtiöiden talousluvut haluttiin osaksi koko konsernin raportointia.
Lue miten onnistuimme

Jämsän kaupunki

Robotiikka vähensi manuaalista työtä jopa 90% Jämsän kaupungin sotelaskutuksessa.
Lue miten onnistuimme