Skip to content

Mitä hyötyjä tiedolla johtamisesta on?

datalla-johtaminen

Kokonaiskuva

Kun kerätty tieto esitetään helposti ymmärrettävässä visuaalisessa muodossa, voi yrityksen tai organisaation johto muodostaa tilannekuvan nopeasti yhdellä vilkaisulla. Samalla avautuu myös mahdollisuus tarkempaan porautumiseen tiedon ja lukujen alkuperään.
johtaminen-tiedolla

Ajansäästö

Kun asiantuntijoiden aika ei kulu tietojen leikkaamiseen ja liimaamiseen, vapautuu heidän aikansa datan tulkitsemiseen ja siihen millaisia päätöksiä datan perusteella voidaan tehdä.
järjestelmäintegraatio

Luotettavuus

Kun tietojen keräys on automatisoitu vältytään inhimillisiltä näppäilyvirheiltä ja kopion liittämisiltä vääriin kohtiin. Näin saadaan kerättyä luotettavaa tietoa johtamisen tueksi.
johtaminen-datalla

Ennustukset

Kerätyn tiedon perusteella voidaan laatia ennustuksia esimerkiksi tulevan kauden myynnistä ja näin ollen arvioida paremmin, millaisiin myyntimääriin on varauduttava. Ennustuksia voidaan hyödyntää myös esimerkiksi työmäärien arvioinnissa ja rekrytointien suunnittelussa. Vaikkapa kuinka monta kesäsijaista tarvitaan?

Haluatko aloittaa tiedolla johtamisen?

Me River IT:llä toteutamme myös tiedolla johtamisen sovelluksia. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli kaipaat apua näiden asioiden miettimiseen!

Sinulla ei tarvitse olla vasta kuin ajatus siitä, mitä haluaisit tehdä. Me autamme löytämään toimivimman ratkaisun tarpeisiisi.

Varaa tapaaminen kalenterista, niin aloitetaan ratkaisun etsiminen!

Asiakastarinat

Tutustu referensseihimme

Chemigate

Chemigaten talousraportointiin tuli hiljattain tarpeita muutoksille, kun uusien tytäryhtiöiden talousluvut haluttiin osaksi koko konsernin raportointia.
Lue miten onnistuimme

Jämsän kaupunki

Robotiikka vähensi manuaalista työtä jopa 90% Jämsän kaupungin sotelaskutuksessa.
Lue miten onnistuimme