Skip to content
johtaminen-tiedolla

Autamme sinua pääsemään helpommalla

Palveluihimme kuuluu mm. ohjelmistorobotiikka, integraatiot sekä tiedolla johtamisen sovellukset.  

Ennen River IT:n perustamista ydinporukkamme on ehtinyt työskennellä niin pienten kuin suurtenkin organisaatioiden ja yritysten parissa jo yli 20 vuoden ajan. Näin meillä onkin laaja näkemys siitä, mitkä ohjelmistoratkaisut toimivat parhaiten missäkin ympäristössä.

Inhimillisiä ohjelmistoja

Haluamme tehdä töitä mahdollisimman ihmisläheisesti. Kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme tarpeet ja haluamme auttaa heitä saamaan juuri sellaisen ratkaisun kuin he tarvitsevat.

Jos asiakkaallamme on kysyttävää, on hänellä nimetty henkilö yrityksemme sisällä, jolta voi saada vastauksen kysymykseen.

Ihmisläheisyys tarkoittaa meille myös sitä, että haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisimman hyvän työpaikan. Meillä työntekijät voivat aidosti vaikuttaa siihen, millainen työpaikka River IT on.

integraatio

Hyviä kasvumahdollisuuksia

Tulevaisuudessa suunnitelmissamme on kasvu, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Haluamme myös yrityksemme kasvaessa, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat suositella meitä täydestä sydämestään.

Meille töihin?

Asiakastarinat

Tutustu referensseihimme

Chemigate

Chemigaten talousraportointiin tuli hiljattain tarpeita muutoksille, kun uusien tytäryhtiöiden talousluvut haluttiin osaksi koko konsernin raportointia.
Lue miten onnistuimme

Jämsän kaupunki

Robotiikka vähensi manuaalista työtä jopa 90% Jämsän kaupungin sotelaskutuksessa.
Lue miten onnistuimme